Naše usluge

Savremena skladišta sa više zakupaca

Moderna skladišta i proizvodni kapaciteti sa više zakupaca su kreirani kao rešenje za preduzeća koja žele da optimizuju svoj lanac snabdevanja, proizvodnju i logističke operacije. Ovi objekti su dizajnirani tako da imaju mogućnost više zakupaca u okviru jednog kompleksa, obezbeđujući ekonomičnost, fleksibilnost i druge pogodnosti. Iznajmite prostor u okviru najsavremenijih objekata prilagođenih specifičnim potrebama industrije, bez velikih ulaganja i dugoročne posvećenosti izgradnji i održavanju. Uživajte u najnovijim tehnološkim dostignućima, visokotehnološkim sigurnosnim sistemima i energetski efikasnoj infrastrukturi.

izgradnja radi posedovanja

„Gradnja radi posedovanja“ ili „Izgradnja radi vlasništva prema zahtevu klijenta“ je prilagođeni pristup razvoju nekretnina. U ovom modelu, građevinski investitori ili građevinske firme blisko sarađuju sa industrijskim klijentima kako bi dizajnirali i izgradili objekte prilagođene specifičnim logističkim i proizvodnim potrebama klijenta. Ovaj pristup ide dalje od tradicionalnih kupovina nekretnina, pružajući industrijskim klijentima mogućnost da direktno učestvuju u procesu dizajniranja i izgradnje, osiguravajući da krajnji proizvod savršeno odgovara njihovim operativnim zahtevima.

Izgradnja po Vašoj meri

„Izgradnja po meri“, koja se često naziva „Objekat za iznajmljivanje po meri“, je specijalizovana usluga za nekretnine prilagođena jedinstvenim potrebama logističkih i industrijskih preduzeća. Za razliku od tradicionalnih opcija zakupa, „Izgradnja po meri“ vam daje mogućnost da zakupite objekat koji je posebno dizajniran da optimizuje vašu operativnu efikasnost. Iznajmite objekat prilagođen Vašim zahtevima bez kapitalnih ulaganja i dugoročnih obaveza povezanih sa izgradnjom sopstvene imovine. Optimizujte logistiku i proizvodne operacije sa namenskom imovinom.

BUILD TO SUIT

„Build to Suit,“ often referred to as „Custom-built Facility for Lease,“ is a specialised real estate service tailored to meet the unique needs of logistics and industrial businesses. Unlike traditional lease options, „Build to Suit“ empowers you with the opportunity to lease a facility that is specifically designed to optimise your operational efficiency. Lease a facility custom-built to your requirements without the capital investment and long-term commitment associated with constructing your own property. Optimise logistics and manufacturing operations with a purpose-built property.

Kontaktirajte nas

Spremni za sledeći korak? Naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja. Budite korak ispred tako što ćete nam se obratiti kako bi dobili personalizovanu pomoć.
Samo smo poruku udaljeni od pretvaranja vaših ideja u stvarnost.