O Nama

I.P.B. – Industrijski Park Beograd d.o.o.

Kompanija I.P.B. je osnovana 2007. godine u industrijskoj zoni Šimanovci 5.1, koja predstavlja stabilnu vezu Evrope sa Bliskim istokom. Cilj kompanije jeste razvoj i izgradnja savremenih logističkih centara u jugoistočnom delu Evrope. Investicija u pomenutu industrijsku zonu vredna je preko 45 miliona eura. Godine 2011. I.P.B. menja vlasničku strukturu i prelazi u akcionarsko društvo.
https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2016/02/1-1.jpg

Vukajlo Lainović

DIREKTOR


Rođen 04.09.1960. u Beranama, Crna Gora, gde je završio i osnovnu i srednju školu, dok Pravni fakultet završava u Beogradu. Radni odnos započinje u Republičkom organu uprave, gde nakon 1990-te započinje sopstveni biznis orijentisan na trgovinu na domaćem i međunarodnom tržištu. Početkom 21. veka počinje i promene delatnosti iz trgovine u građevinarstvo. Pre dolaska na čelo IPB d.o.o., iza sebe ima impozantnu radnu biografiju, sa velikim brojem završenih stambeno-poslovnih objekata.


Stevan Rogić

DIREKTOR


Rođen 18.08.1981. i najmlađi direktor u kompaniji, Magistar ekonomske diplomatije sa bogatim iskustvom. U periodu od 2002. do 2004. radi u svim segmentima poslovanja firme Roleks, nakon čega od 2004. do 2009. postaje suvlasnik i direktor firme ROSTE COMPANY, koja je deo grupacije A1 d.d. Ljubljana, čija je osnovna delatnost investicijsko upravljanje. U pomenutom periodu od 2004. do 2009. ROSTE COMPANY se bavila trgovinom građevinskih materijala, uvozom raznih roba iz  Italije, Španije, Kine, Turske, ujedno i učestvovala kao suinvestitor na raznim građevinskim projektima. Od 2009.god. postaje vlasnik i direktor firme ROSTE GROUP, čija delatnost se orijentiše ka trgovini građevinskim materijalima, zemljištem i investiranjem u građevinarstvo. Uspešno završen veliki broj kurseva za profesionalnu prodaju, u okviru grupe MERCURI INTERNATIONAL.

https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2015/04/2.jpg
https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2015/04/3.jpg

Klemen Šešok

DIREKTOR


Finansijski ekspert sa bogatim iskustvom u svim aspektima računovodstva, revizije i finansijkog upravljanja. Veliko i direktno iskustvo sa nekretninama, finansijskim konsaltingom i rizičnim kapitalom. Ogromno interesovanje za start-up kompanije. Specijalnost: analiza konkurentnosti, finansiranje, franšize itd.

Klijenti

kompanije koje su nam ukazale poverenje


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Zašto baš mi?

nivo rada koji pružamo je iznad ostalih


Projekti završeni na vreme

Naš tim će završiti sve započete projekte na vreme i u okviru planiranog budžeta. Možete biti sigurni u nas i našu kompaniju.

Uvek dostupni

Tu smo za vas kad god je to potrebno. Kontaktirajte nas za konsultacije ili odgovore na bilo koje pitanje iz naše oblasti.

Profesionalnost i odgovornost

Uvek se možete osloniti na IPB d.o.o., čiji tim profesionalaca će vam pomoći da pretvorite svoj san u stvarnost.

O nama

logo_reconstruction1ipb

IPB d.o.o. - Industrijski Park Beograd - kompanija koja je specijalizovana za rasvoj savremenih logističkih centara