O Nama

I.P.B. – Industrijski Park Beograd a.d.

Kompanija koja je osnovana 2007 sa cilljem razvoj i izgradnja savremenih logističkih centara u jugoistočnom delu Evrope u industrijskoj zoni Šimanovci 5.1 koja će biti stabilna veza Evrope sa Bliskim istokom. Investicija u industijskoj zoni je preko 18 miliona eura. Godine 2011 IPB menja vlasničku strukturu i prelazi u akcionarsko društvo.

https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2016/02/1-1.jpg

Vukajlo Lainović

DIREKTOR


Rođen 04.09.1960. u Beranama, Crna Gora gde je i završio osnovnu i srednju školu dok Pravni fakultet završava u Beogradu. Radni odnos započinje u Republičkom organu uprave gde nakon 1990-te započinje sopstveni biznis orjentisan trgovinom na domaćem i međunarodnom tržištu. Početkom 21. veka počinje i promene delatnosti iz trgovine u građevinarstvo. Pre dolaska na čelo IPB a.d. iza sebe impozantna radna biografija sa velikim broj završenih stambeno-poslovnih objekata.


Stevan Rogić

DIREKTOR


Vestibulum lacinia dignissim turpis, quis dapibus odio elementum ac. Nullam laoreet, quam ac tincidunt vulputate, magna nunc mollis sem, ac faucibus est velit nec enim. Nam at ipsum et lacus tristique aliquam eu in mi. Curabitur ac turpis viverra, lacinia neque a, porttitor nisl.

https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2015/06/team-big-2.jpg
https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2015/06/team-big-1.jpg

Christian Horner

MANAGING DIRECTOR


Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nullam eget ultrices ex. Suspendisse scelerisque sollicitudin ante. Morbi quam felis, condimentum vitae interdum rhoncus, mattis non arcu.

Šimanovci Faza 1

Skladišni prostor 11500 m2 koje koristi kompanija Milšped


https://www.ipb.co.rs/wp-content/uploads/2015/04/591-1.jpg
Šimanovci Faza 1

Logistički centar

Projekat započet 2014, zarvšen 2015


U Martu 2014 god. počela izgradnja prvog skladišnog objekta u industrijskoj zoni 5.1 u Šimanovcima, površine 11500 m2 na parceli površine 4.74 ha. Projekat je rađen po svim svetskim standardima, kao i po standardima FM globala splinker sistema, kao i energetske efikasnosti samog objekta. Izgradnja objekta je trajala 15 meseci i 01. aprila 2015 je skladišni objekat predat u zakup kompaniji Milšped na period od 10 godina.

Klijenti

kompanije koje su nam ukazale poverenje


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Zašto baš mi?

nivo rada koji pružamo je iznad ostalih


Projeki završeni na vreme

Naš tim će završiti sve započete projekte na vreme i u okviru planiranog budžeta. Možete biti sigurni u nas i našu kompaniju.

Uvek dostupni

Mi smo tu za vas kad god je to potrebno. Kontaktirajte nas da se konsultujemo ili dogovorimo na bilo koje pitanje iz naše oblasti.

Profesionalnost i odgovornost

Uvek se možete osloniti na I.P.B. a.d. naš tim profesionalaca će vam pomoći da pretvorite svoj san u stvarnost.

O nama

logo_reconstruction1ipb

IPB d.o.o. - Industrijski Park Beograd - kompanija koja je specijalizovana za rasvoj savremenih logističkih centara